Live TV Warta Rakyat

16 July 2013

[Video] : ADUN Chukai sahkan Che Long 'bendul' #PRKKualaBesut


Sah!ADUN PAS Chukai, Hanafiah Mat mengesahkan bahawa calon PAS Kuala Besut,Che Long seorang yang bendul.Video yang berdurasi 1 : 38 saat ini juga menunjukkan 'teknik' bagaimana seorang orang politik harus 'menjawab' soalan-soalan apabila ditanya media.Petikan daripada Hanafiah Mati seperti berikut

Misal kata pemberita tanya Che Long letih ke,dia pun jawab sangat letih.Sepatutnya sebagai seorang orang politik,itu bukan jawapan . Dia kena beritahu bahawa dia mempunyai semangat yang sangat kuat , dia tak tidur tengah malam,kan 
Oh macam tu?Kena bagitau macam tu ke wahai ahli politik PAS?Kalau die tidur malam pun kena bagitau tak tidur lah ye supaya orang kagum?Licik

Malas nak komen lebih-lebih kita tengok video ini.Juga boleh tengok ulasan ringkas dan mantap daripada blogger Double Y mengenai video ini disini



--------------------------------------------------------
CALON BN


Ore-ore Kuala Besut,undilah Tengku Zaihan 'Anak Ustaz,Profesional,Ore Mudo' - Insyallah Kuala Besut bertambah biru

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM