Live TV Warta Rakyat

19 June 2012

Ekslusif rayuan kakak @shukri_rembau : Jangan babitkan ayah Shukri! - Shukri delete cc @NajibRazak @KesultananJohor @HishamuddinH2O @anwaribrahim

Berbalik kepada cerita insan sedih yang desperado nak popular.Siapa lagi kalau bukan Shukri Rembau a.k.a Shukri taik.Kali ni brader nak cerita pasal seorang individu yang menjadi mangsa kepada kebiadapan Shukri taik ni.Beliau ialah kakak kepada insan sedih ni yang terpaksa menerima tohmahan daripada masyarakat yang kesal dengan tindakan ABS (amat BODOH sekali) yang dilakukan oleh Shukri neh.Yang paling tak boleh bla brader rasa,keluarga dan ayah Shukri sendiri turut terpalit dengan najis yang dibawa oleh Shukri neh.

Dr Aida kakak kepada shukri

Apa yang kita boleh lihat ialah rayuan seorang akak yang sedar adiknya telah tersesat jalan.Dan dalam rayuan tersebut dinyatakan bahawa 'akhlak' yang ada pada shukri taik ni sekarang adalah hasil daripada didikan INSAN KEJI DALAM PARTI KEJI di MALAYSIA!Pom!Tersandar kat kerusi si shukri ni apabila tengok sebaran ini.Jom kita lihat maklumat tambahan mengenai isu neh



Tambah menariknya,semasa brader check profile si Shukri taik neh,brader tak nampak langsung post Dr Aida neh dekat wall si Shukri taik neh.Ini bermakna Shukri neh telah delete post daripada kakak dia sendiri!Jadi brader ade 3 kesimpulan daripada perkara neh :

1) Shukri taik neh memang tak boleh menerima nasihat,macam parti mentor dia jugak (Pakatan Rakyat)

2) Shukri taik neh yang selama ni berjuang pasal kebebasan bersuara akhirnya menyekat kebebasan bersuara AHLI KELUARGA sendiri iaitu kakak sendiri!

3) Shukri taik takut kalau-kalau apa yang kakak dia post tu akan menjatuhkan maruah dia - so dia delete

Weh,kalau korang tak percaya,korang boleh pegi kat profile Shukri taik neh sendiri lah.Klik sini

Jadi sekarang ni,apa yang terpalit pada ayah shukri ni sape nak bertanggungjawab?UMNO?PR?atau sapa?UMNO bayar Shukri ke untuk kutuk sultan kaw-kaw?Jawapannya pasti tidak.Segala kutukan adalah lahir daripada hati nurani Shukri yang 'bersih' hasil didikan 'parti yang bersih'.

Jadi brader nasihatkan Shukri,pegi mintak ampun dan maaf kepada keluarga!Kepada ayah ko!Ko dah memalukan nama keluarga ko tau tak???Pegi meninggal lah kau nak sokong parti mana,gua tadehal.Tapi kau dah drag skali institusi raja.Dan kau punya ayat,tak serupa dengan apa yang kau pakai (kopiah and so on).Jadi sebelum terlambat,baik kau balik Rembau skang,mintak maaf kat ayah kau.Boleh?Oke.Disebabkan brader ni seorang blogger yang baik hati dan bersopan santun,brader ade lagu nak tuju kat kau.Sesapa yang baru bukak blog brader ni dan nak tau sapa shukri taik neh,boleh klik sini



P/S : Gua tak boleh blah dengan ayat gua sendiri.Blogger yang sopan santun baq ang!


0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM