Live TV Warta Rakyat

18 June 2012

Gerakan Anti Mahasiswa Biadap muncul tanda meluat dengan mahasiswa yang bajet artis!



Baru sebentar tadi brader mendapat jemputan daripada seorang sahabat untuk like page Anti Mahasiswa Biadap di facebook.Mungkin kerana dah cukup bersabar dengan kerenah geng geng Solidariti Mahasewel Malaysia (SMM) yang semakin biadap dan langsung tidak menunjukkan bahawa mereka pernah diajar mengenai adab oleh ibubapa.

Antara info yang boleh dilihat di page ini ialah :


Page ini dibangunkan untuk menyatakan bantahan kepada tindakan mahasiswa Pro Pembangkang atau Pro Mahasiswa yang biadap.
Masih ada mahasiswa yang menghormati dan patuh kepada Rukun Negara bagi melestarikan keamanan sejagat.

Status di wall :
Mahasiswa adalah golongan yang diharapkan mampu mentadbir urus negara pada masa akan datang.Kalau beginilah tindakan mahasiswa sekarang maka akan rosak masyarakat pada masa akan datang
Kerana politik mereka sanggup biadap.Walaupun tindakan mereka biadap tetapi mereka tetap mendapat sokongan daripada pembangkang.Inilah agenda untuk menghuru harakan masyarakat kita.
Mohon sebarkan link ini kepada rakan rakan.Kita mahukan penyatuan.Bukan perpecahan!

Brader menyokong baik lah usaha admin page ini untuk menyatakan bantahan.Dah banyak sangat budak yang serupa tak sekolah ni kat Malaysia.Nak kata tak bagi pendidikan percuma,kerajaan dah bagi sampai peringkat menengah.Bodohnya masih kat situ.Lagi satu mereka ni brade rasa dah kempunan sangat nak jadi artis.Biasalah perlukan publisiti murahan.Tapi memang murah kan? LOL

Untuk ke page tersebut,sila klik http://www.facebook.com/AntiMahasiswaBiadap

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM