Live TV Warta Rakyat

31 December 2013

#RPDM31D Ada yang tak kena dengan gambar inu

Haha.Serius lah dalam himpunan yang dianjurkan oleh pembangkang tapi ada sepanduk macam ni

Biasalah kalau dalam himpunan macam ni memang penuh lah sepanduk yang mengutuk BN tapi ni lain macam sikit

Dan gua rasa memang something wrong somewhere.

Pada brader mudah je,penyokong pembangkang ramai dah tak percaya kepada pemimpin mereka sendiri.

Penyokong mereka berguling punya berguling sebab tak iktiraf keputusan PRU 13,last last Anwar angkat sumpah sebagai ahli Parlimen.Masih ingat lagi?

Sent from my iPhone

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM