Live TV Warta Rakyat

27 February 2013

Pengkarya kreatif mengamuk cacai PR ciplak karya mereka!

Gambar diatas ialah gambar yg diciplak oleh cybertrooper PR yang diambil daripada seorang pengkarya kreatif TANPA KREDIT.Inilah bila terdesak sampai hasil karya orang pun ciplak untuk kepentingan politik sampah PR

Dari facebook Kukubesi Manipulasi :

HELLO HELLO HELLOOOO KING JASON
aku rasa dulu aku dah cakap elok2 satu kali, now karya ni naik lagi siap ada signature nama dia tu kat bawah karya. hello hello siapa disana.. kaymon la bro, lu nak berpolitik lu nak sebar cerita politik yang lu nak perjuangkan itu hak lu bro... tapi jangan la curi karya orang pastu taruk signature lu bro.. agak2 la.. kalau lu cari salah orang pandai salah lu terang2 lu bikin bro lu tak nampak.. wa takde dapat langsung oficial email atau call atau sms dari lu atau mana2 pihak tuk minta kebenaran guna karya wa bagi tujuan benda macam ni.... tapi lu lu lu and geng2 lu selamber chipanzi bikin karya gua macam ni.. lu ingat karya gua bohsia ke bole angkut merata fb...please la bro.. make up ur mind sebelum nak orang lain make up mind mereka.. bukan lu je.. ni geng2 yang sebat karya gua ni semua !!!.. pikir pikiaq la....

Rujuk facebook Kukubesi Manipulasi :

https://m.facebook.com/kukubesimanipulasi?ref=stream&refid=46

'Karya' ciplak yang dimaksudkan :

1. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526382920740070&set=a.257904734254558.63697.257361864308845&type=1&theater

2. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526384234073272&set=a.257904734254558.63697.257361864308845&type=1&theater

Lagi komen pedas daripada Kukubesi Manipulasi - "aku rasa tajuk poster curi ni patut tulis " SIAPA CURI KARYA KUKUBESI ( biarkan kebenaran muncul dengan sendirinya ) "

Kah Kah Kah!

Dahlah fitnah,lepas tu claimed pulak hasil karya orang jadi karya sendiri.Siap signature tu yang brader tak tahan tu!

Hina beb!Kah Kah Kah!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM