Live TV Warta Rakyat

27 February 2013

Jom tengok video maksiat berhampiran kawasan rumah Nik Aziz!


Adohai.Mana lah negeri Serambi Mekah yang dibangga-banggakan oleh N.Ajis neh.Gambar diatas ialah gambar manusia sedang galak berkaraoke sambil berjoget di sebuha kedai berhampiran kawasan rumah N.Ajis!

Dari blog Tukar Klate

Muzik kuat, pergaulan bebas, wanita dan lelaki tanpa segan-silu menari di khayalak ramai itulah yang berlaku di Pulai Melaka, di mana lokasi tersebut tidak sampai 1 kilometer dari rumah Nik Aziz dan juga Masjid Tok Guru.

Malah kami juga mempunyai bukti bahawa di Kelantan terdapat sebanyak 17 buah karaoke yang beroperasi sehingga jam 4.00 pagi malah ada yang beroperasi 24 jam.

Tujuan kami bukanlah untuk mengaibkan atau menutup periuk nasik pihak-pihak terbabit, namun apa yang kami ingin paparkan adalah kegagalan PAS di negeri yang diberi gelaran Serambi Mekah yang mana rakyatnya dikatakan telah diberikan ilmu Islam sejak PAS memegang tampuk pemerintahan negeri tersebut pada tahun 1990.

Paparan video ini hanya sebahagian daripada maksiat yang berlaku di khayalak ramai, di mana sehingga kini ia masih berlaku tanpa dikenakan sebarang tindakan oleh penguatkuasa MPKB-BRI. Ini membuktikan bahawa slogan Membangun Bersama Islam yang dilaungkan oleh PAS adalah retorik politik semata-mata.

Untuk video sila klik

Brader : Mantap pendedahan neh.Ini membuktikan Nik Ajis tak buat keja!Fikir logik lah kan.Kalau maksiat kat sekitar kawasan rumah pun tak boleh nak handle,inikan pulak nak sembang buat negara Islam?Tahu tak ini lawak?

P/S : Mantap Team Cyber Klate!

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM