Live TV Warta Rakyat

22 February 2013

Akibat berkhidmat untuk Lembah Pantai, @rajanongchik disabotaj?? @NajibRazak @tunfaisal

Peh!Apa masalah berkhidmat untuk rakyat ya?Yang berkhidmat disabotaj.Yang cuma pandai cakap tapi tak reti buat keja tak pulak disabotaj!

Ini ialah gambar signboard Raja Nong Chik di Kerinchi yang dirosakkan oleh puak-puak penyokong Pakatan Rakyat bangang lagi bebal.

Ok let me tell you lah,Raja Nong Chik berkhidmat tidak kira kau ni penyokong BN ke atau penyokong tegar tahap binatang kaki pendek Pakatan Rakyat.

Bagi brader mudah,tak kisah lah kau suka ke tak suka ke asal kau orang jangan buat keja bodoh macam ni boleh tak?Tak suka kau tak payah pangkah dia masa PRU nanti.Kalau suka,pangkah.

Ini adalah contoh politik samseng yang digunakan oleh penyokong Pakatan Haram.Bahkan ini bukan politik samseng lagi,ini politik BODOH.

Kah kah kah!

Sudah-sudah lah beb buat keja bodoh macam ni.Kau ingat benda macam ni akan buat Raja Nong Chik putus semangat?

Kah kah kah!

Kalau lu orang (Penyokong Pakatan Rakyat) ada mentaliti macam ni,baik lu orang mati jelah.Bangang sangat derr!

P/S : Nurul Izzah tak nak kuar billboard apa yang dia dah buat untuk penduduk Lembah Pantai ke?Kahkahkah!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM