Live TV Warta Rakyat

6 December 2012

Hot Story.Penyokong Pakatan Rakyat sertai Maharaja Lawak Mega



Benar ke ada penyokong Pakatan Rakyat menyertai pertandingan lawak yang tengah hot sekarang ni?Brader pun tak berapa nak pasti sebab menurut apa yang brader tau,cai cai Pakatan Rakyat memang lawak-lawak belaka.Yelah,badut politik,lawak la kan?

Kah Kah Kah

Ok sebenarnya brader nak cerita balik pasal kononnya serangan yang dilakukan oleh orang UMNO terhadap ceramah PKR yang berlaku di Gombak baru-baru ni.Jom kita tengok macam mana skrip yang sama diulang-ulang untuk menipu rakyat.Kes dibawah ni adalah kes Pilihanraya Kecil Bangan Pinang yang lepas dimana petugas PAS didakwa diserang oleh penyokong BN


Jap kita besarkan ye



Kejap,apa yang tak kena dengan gambar ni ye?Dia cakap dia kena tetak.Tp cuba korang tengok kat bahagian belakang dia

Owh..

Baru aku tau mcm tu kena tetak.Elok je koyaknya.Macam kena koyak dengan pisau lipat pulak.Tengok pulak tak de kesan luka.Usah cakap kesan luka.Kesan birat pun tak de!Failed lah Black Operation pembangkang ni!

Black Operation yang dicipta oleh cai-cai pembangkang sendiri untuk menuduh orang UMNO yang serang.Padahal sendiri yang serang orang sendiri.

Kah Kah Kah!

Macam biasa lah.Komfem yang akan keluar daripada mulut cai-cai pembangkang 'UMNO Gangster' dan segala bagai.Tapi beb,kalau nk buat pun makesure lah rapi sikit perancangan.Jangan kantoi bodoh macam ni.Korang tak bosan ke tengok skrip yang sama?Come on la Pengarah Strategi PKR,buat la skrip lain.Skrip ni dah lapuk dowh.

Ok,kita balik pulak pada kes 'serangan' kat Gombak baru-bau ni



Peh gua rasa respek gila dengan orang 'UMNO' yang 'melempar' objek kearah ketua cawangan PAS Air Panas sehingga mengalami kecederaan di kepala sebab GILA TEPAT 'lemparan' dia.

Dilaporkan pulak oleh bloggger pro pembangkang, Sharpshooteblogger.blogspot.com.

Eh?sharpshooter?Lempar objek?sharpshooter?Lempar objek?Sharpshooter?Lempar objek?

Kah Kah Kah.!

P/S : Gua rasa kalau diorang ni masuk Maharaja Lawak Mega,JOZAN pun melutut beb!

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM