Live TV Warta Rakyat

6 August 2012

Tak sampai 12 jam dibuat,page Kami Tuntut Manoharan Malayalam Mohon Maaf Kepada Lee Chong Wei cetus fenomena! @mmanoADUN

Semalam kecoh pasal isu ADUN DAP yang menghina wira negara,Lee Chong Wei melalui twitternya.ADUN DAP itu dikenali sebagai Manoharan Malayalam ADUN Kota Alam Shah N48.Apa yang menariknya selepas beberapa jam page ini dikesan,sehingga jam 8.24 ini terdapat lebih kurang 1031 like.



Mimpi admin page menjadi kenyataan

Namun apa yang menariknya,twitter Si Manoharam ni pun meningkat jugak follower dia.Brader perasan masa awal-awal status tu dikeluarkan,ada 800 ++ je follower.Sekarang ade 1000 lebih dah.Hebat kan cara dia promosi diri.TAPI,kita tengok dulu orang follow dia sebab ape.Brader bagi 10 keping gambar printscreen untuk tatapan umum.Jom cari kalau-kalau ade yang memuji Manoharan neh












Peh.Semua orang follow sebab nak kutuk beb.Sian ko.Tu la mulut longkang sangat.Owner Blog Serius pun kutuk ko!Blogger No 1 PR pun kutuk ko.Abeslaaaa.Nak tau citer lagi pasal dia neh?Klik sini

Semua orang meraikan Chong Wei.Tak kira lah parti mana.Pemimpin PR pun ade wish.BN pun ade.So tak jadi masalah meraikan tanpa ada agenda politik kan?

P/S : Padan muka lue!Boleh tak stop kejap politik bila sukan?

1 comments:

  1. Salam sejahtera, mohon di link blog KL BOYZ dilaman ini...Terima Kasih.
    http://klboyzwangsa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM