Live TV Warta Rakyat

7 August 2012

Breaking News : Setelah didesak rakyat Malaysia,akhirnya Manoharan Malayam memohon maaf!


Selepas mencetuskan kontroversi mengenai status twitternya yang menghina pemain badminton No 1 Negara Datul Lee Chong Wei,hari ini ADUN Kota Alam Shah tampil dengan kenyataan maaf.Kenyataan itu dikeluarkan beberapa minit yang lalu di twitter.

"I deeply regret the comments I have made and tender my heartfelt apologies to Dato' Lee Chong Wei and his family" katanya.

Desakan itu turut dibuat oleh satu page di facebook yang menuntut supaya Mahoharan meminta maaf kepada Datuk Lee Chong Wei

Brader : Akhirnya mohon maaf jugak kau.Tak de siapa yang nak sebelah kau beb dalam kes ni.Mohon maaf tetapi hati rakyat Malaysia akan berbekas.Brader tak rasa kau akan dipilih menjadi calon dalam PRU akan datang.Gua masih teringat lu panggil Lee Chog Wei apa?LEE CHONG AWAY!

2 comments:

  1. tak kenang budi betul dia nih. but good to know yg dia akhirnya dah mintak maaf. T_T

    ReplyDelete
  2. stakat kenyataan maaf yang berupa perkataan sbnarnya x mampu nk ilangkan sakit ati, geram n macam2 lagi perasaan, kerana sikap sebegini mengambarkan yang rasanya dia ni bukan nya org malaysia. ataupun lbih layak lg x layak duduk di malaysia

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM