Live TV Warta Rakyat

16 July 2012

Aku terpaksa akui mentaliti penyokong PR lebih baik daripada UMNO - sorry UMNO cc @umnoonline @unitmediabaru

Semakin hari semakin hebat pulak brader tengok mentaliti puak-puak PR ni.Kalau macam ni,memang kalah besar la UMNO pada PRU 13 nanti.Jom kita tengok apa yang hebat sangat tang mentaliti diorang neh.Orang UMNO sila standby!






Fuh!Berpeluh brader tengok komen-komen mantap dan ilmiah daripada puak PR.Kalau profesor-profesor kat Oxford dan Havard tengok memang menangis.Pendek kata memang 1st class lah!

Kah Kah Kah

Memang perangai puak puak Pakatan Haramjadah memang macam ni.Macam ni punya gambar pun boleh jugak korang jadikan bahan.Tak de point lain ke?Memang patut kalau professor kat Oxford dan Havard tengok menangis.Sebab bodoh sangat.Hadoi..Jom tengok kebodohan sarkas-sarkas dekat sini

P/S : Lawak wehh.Ni ke kononnya puak yang bakal perintah negara?Kah Kah Kah


0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM