Live TV Warta Rakyat

29 April 2012

[VIDEO] : Gempar!Pendedahan punca peserta #BERSHIT meroyan masuk dataran.Didedahkan sendiri oleh bloggers Pro-Pembangkang!



Heh!Pendedahan berbentuk video yang didedahkan sendiri oleh Bloggers Pro-Pembangkang!Kali ni tanpa sangsi lagi.BUKAN SB yang provoke suruh rempuh masuk dataran tapi si ANUwar sendiri!Jammed.Petikan daripada blog Amenoworld

"Benarlah kata orang kebenaran tidak boleh diselindungkan.


Bersih neh under sapa?


Ambiga dan kali neh kita ada A.Samad Said. Dengar citer a.samad said terduduk di satu sudut dengan wajah yang sayu dan bagitau dia kepenatan ketika berdemo. Betul ke itu hal sebenarnya?


Kalaupun ada orang yang layak memberikan arahan untuk langgar penghadang, orang itu hanya ambiga atau a.samad said ataupun kedua2 insan neh. Tiada orang lain berhak. Apatah lagi ambiga dah keluarkan arahan kita takan langgar sekatan polis.


Angah kbsb, better ko delete kembali memori wassap kita tadi. Aku dah menyesal sekarang. Menyesal habis.


Nak salahkan sb yang rempuh dataran merdeka? Betul ka sb yang pergi memandai2 rempuh? Lue salahkan dulu sapa yang bagi arahan. Patutla member2 gua dah bagi hint.. kalau taktau jangan cakap der.. gua pun pelik gak. Tatau apa?


Perhimpunan neh sepatutnya perhimpunan aman. Tapi ada orang otak senget menjadikan ia huru hara. Ambiga, kali neh saya bersetuju marilah kita bersama2 mempertimbangkan semula dengan siapa kita bersama..-
 Untuk  penjelasan seterusnya,klik disini

video


-Brader punya komen-


Macam biasalah penyokong-penyokong gila pembangkang ni memang tak reti beza langsung mana satu boss diorang.Yes,untuk Fuckatan Rakyat,boss diorang ialah ANUwar.Tapi untuk BERSHIT,boss diorang ialah Ambigay!.Dalam video tu jelas menunjukkan bahawa ANUwar adalah punca peserta-peserta BERSHIT merempuh masuk.

Ni sebab ANUwar memang tau yang penyokong-penyokong dia ni semua otak letak atas lutut.Senang la dia nak kasi bakar depa-depa nih.Pastu ada lah point nak salahkan polis.

Si sial ANUwar ni memang pemusnah negara.Betul cakap Amenoworld,lepas dia suruh penyokong-penyokong dia rempuh,mana dia pegi.SIAL.Hilangkan diri!

P/S : Takkan SB menyamar pakai topeng ANUwar kot!Apa yang jadi lepas korang rempuh adalah pilihan korang sendiri.Kah Kah Kah

2 comments:

  1. brade, video x bole tgk. upload dlm youtube la...

    ReplyDelete
  2. peserta bersih masuk dengn aman....

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM