Live TV Warta Rakyat

18 February 2012

#AmanKampus : Love U SMM!!!


Love U SMM!Hehe..Tersentak brader bila SMM amik perhatian pasal Jelajah Aman Kampus!Ni mesti ada ape-ape ni...kan kan kan 

Ok lah mari brader copy apa kenyataan Syukri

........................

Kuala Lumpur, 17 Feb : Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) berkata pihaknya “tidak berasa terancam dan tergugat” dengan kumpulan pro-Aspirasi yang menganjurkan program jelajah seluruh negara khususnya untuk membetulkan tanggapan terhadap mahasiswa yang dianggap mereka suka berdemonstrasi dan mencetuskan huru-hara di kampus.

Sebaliknya Pengerusi SMM, Ahmad Syukri Ab Razab berpendapat tindakan tersebut adalah “satu persaingan demokrasi yang baik” bagi membolehkan rakyat menilai isu dengan matang dari siri jelajah kedua-dua pihak.

“Kita berpendirian negara kita, negara demokrasi. Mana-mana kumpulan boleh mengadakan jelajahnya dan boleh bertemu rakyat. Mereka boleh menyampaikan segala idea mereka.”, ujarnya.

Bagi kita, ini satu perkembangan yang baik, apabila pro-Aspirasi sudah mula bergerak dengan baik. Sudah bertindak sebagai mahasiswa yang sebenar,” katanya sinis.

.......................................

Bagi brader,jelajah Aman Kampus ni memang tak bagi kesan kat masyarakat pun.Ala biasa-biasa je pun buat aktiviti macam Ikon Siswa untuk bagi motivasi kepada adik-adik


Daripada bagi motivasi,baik kita buat mcm kat bawah ni

(Baik kita bagi motivasi kat budak-budak universiti supaya hancurkan Najib!)
.................



(P/S : Ape ade hal setakat bermesra dengan masyarakat.Ape ade hal kalau masyarakat suka.TAK BAGI EFFECT PUN KAT SMM..Jap..Hensemnya Ally Iskandar)



(P/S : Alaa...setakat tolong cat rumah..sikit punya hal lah..Ape la sangat setakat tolong makcik tua.Baik aku Pecah pintu,nk roboh pagar macam SMM buat.Kerajaan kan banyak duit!)



(Alahai,klinik ni kan banyak duit,buat la pintu baru!!)

................................

Cara SMM meraikan warga 'kurang upaya'

..................................
Cara Aman Kampus meraikan warga kurang upaya



.....................

Love U lah SMM...!!Teruskan memberi perhatian kepada kami..Tak bagi effect tapi kuar kenyataan akhbar..Pelik kan?? :p


Yelah!Yelah!Memang tak bagi effect pun..Ni cuma tertweet...!Baru ingat nk buat bodo je pasal Aman KAmpus ni..Sory2..Admin twitter SMM mengigau...!

1 comments:

  1. AmanKampus rasuah SMM!!!

    Pro-Aspirasi rasuah SMM supaya kasi publisiti ke? Hahaha. Steady AmanKampus, keep it up. Biar orang bukak mata dengan mahasiswa sebenar

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM