Live TV Warta Rakyat

4 January 2012

BILA "PERJUANGAN" BERCAMPUR ADUK

Sape tak kenal Student Power??Depa faymes kottt (Tangan di dada mata pandang atas 1 jam).Nape Brader cakap perjuangan bercampur aduk...Let seeeee....


Nahh...Ape komen "front-front" mahasiswa yang lain???GAMIS??PMI???BEBAS??KAMI???KAMU???KITA???AKU???KAU???MEREKA??KELUARGA MEREKA??? 

KAH KAH KAH

Ini lah masalah bila banyak sangattttt gerakan MAHAsiswa (padahal yang join tu orang yang sama je)

Satu tuntutan,satu gerakan,orang yang sama,leader je berlainan (semua nk upkan puak-puak sendiri)

skang ni

APE PENDIRIAN FRONT-FRONT MAHASISWA ISLAM YANG LAIN TERHADAP STUDENT POWER NIH??

TU LA BRADER DA CAKAP

KORANG NI CUMA JADI ALAT JE

TENGOK JELAH SKANG NI SAPE YANG LEAD GERAKAN STUDENT

GAMIS???------>BUKAN
PMI------> PUN BUKAN

SMM------->YA!
STUDENT POWER-------> PUN YA!

________________

APE STAND PRESIDEN GAMIS??

MANA PERGI PEJUANG MACAM SHAZNI MUNIR??

MEMBISU MELIHAT SEMUA NI??

SMM BANTAI PAS MENTOR KORANG

KORANG MEMBISU??

PERGH!!MANE PRINSIP???

________________


SIAPA YANG DIA MAKSUDKAN??

BRADER TAK TAU...

TERUSKAN MEMBISU.....

SAMBIL MAKAN ROTI TISU

DAN BERSEDIH DENGAN SEMUA KEJADIAN ITU

HUHUHUHU

P/S : Brader percaya yang gerakan-gerakan student Islam ni takkan berani bersuara punya lah!

2 comments:

  1. brader joe says:

    apa pula peranan brader jai?. xkan dk sibuk mengata orang dalam blog jer kot?

    kah kah kah

    mungkin brader jai terlalu taksub dengan suapan sejarah2 palsu hingga mahu terus disuap tanpa pedulikan apa yang disuap

    kah kah kah

    setakat mengata dalam blog dengan menggunakan nama samaran adik brader joe pn boleh

    kah kah kah

    ReplyDelete
  2. bila perjuangan bercampur aduk? ahahaha your propaganda totally failed.. ni ayat aku balik..sendiri post blog..sendiri tanggung. thanks sebab cuba memecah belahkan kami..satu cubaan yang baik.

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM