Live TV Warta Rakyat

10 January 2012

#901 : Brader Jai KIRIM SALAM kat Pengerusi Pro-M Nasional!

Salam semua

Haha.Kali ni HOT isu Muslimat PAS hilang akal

Ramai jugak yang post video ni

Dan fokus Brader Jai ialah kenyataan Pengerusi Pro-M Nasional

Sebelum tu meh tengok video ni


#Credit to Massavoice utk video

.......................

Kenyataan Pengerusi Pro-M Nasional dalam Facebook


Wah!!Defensif tak kena tempat

malah menuduh orang lain menyamar sebagai muslimat PAS pulak tuh!

Jom lihat gambar di bawah untuk kenalpasti siapa yang lead sorak menyorak ni

Menyamar ya!!

Siap kau

(Klik gambar untuk besarkan)


Meh layan Pantun 4 kerat Brader Jai

Pokok keruing pokok angsana
Letaknya di belakang rumah nyonya
Baru ke sekarang TIADA.MANUSIA.YANG SEMPURNA
Tapi bila menghentam orang,dunia ibarat dia yang punya!

P/S : Cuba lihat kenyataan Mohammad Hafizuddin dalam gambar di atas,mungkin kita boleh identify betul ke "menyamar" berdasarkan kenyataaan Pengerusi Pro M Nasional 
Tak perlu kot nak defend sangat ye Taufiq!

Siapa yang Assobiyah sekarang!

 Lihat kenyataan Assobiyah mentor mereka,Shazni Munir


.......................

Jom kita layan maksud Assobiyah oleh Ustaz Kazzim



Nice one Ustaz Kazim

Selama ni puak-puak ni yang kata UMNO Assobiyah

Memperjuangkan Melayu

HAHAHA

Tapi berdasarkan bukti-bukti printscreen dan penjelasan video oleh Ustaz Kazim,sekarang ni siapa yang Assobiyah??

Amacam Shazni Munir??

Tegur la mentor tersayang dpd PAS tu

Harap semua pembaca yang ada dapat faham

Dan sebarkan

Teruskan follow blog Brader Jai dan rakan-rakan yang lain

Salam sayang dari Brader Jai

P/S : Brader tak reti nak guna ayat-ayat sopan bagi menyembunyikan sesuatu yang batil.HAHA

9 comments:

  1. blog saudara sudah diautofeed kepada twitter panglima.

    ReplyDelete
  2. Mantap! apalah agaknya dia nk spin lagi. alahai!

    ReplyDelete
  3. dah spin dah pun..tgk link ni http://gazebodaily.net/2012/01/10/mahasiswi-terkejut-cara-muslimat-pas-rai-kemenangan-anwar-2/

    ReplyDelete
  4. takde modal lain ke? buat la modal yang berilmiah/berintelek sket..kah3

    ReplyDelete
  5. hehe..weh mohamad Hafizudin,ko boleh tlg jawabkan tak pertanyaan2 aku ni?budak2 ko sume bisu tak dapat jawab....keh keh keh

    ReplyDelete
  6. Kan bagus kalau diorang ni buat sujud syukur ke bila Anwar dah dilepaskan tu. Oh, lupa plak tak boleh bersyukur sebab benda mmg jadi just nasib baik je.

    ReplyDelete
  7. kalau puak die yg buat..nampak j yg positif. fanatik!

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM