Live TV Warta Rakyat

25 July 2012

Memang sah,Zed Zaidi kemalangan! @rozaidijamilHeboh mengenai satu keping gambar Zed Zaidi yang dilaporkan kemalangan jalan raya dalam artikel brader sebelum ni (klik sini).Selepas membelek blog list brader,satu blog hiburan telah mengesahkan bahawa memang sah Zed Zaidi kemalangan.Tapi..

Dalam drama lah.Hehe

Artikel daripada blog hiburan Roti Kaya :

"Terkejut juga kami apabila awal tengah malam tadi, terdapat beberapa sumber menyampaikan yang pelakon Zed Zaiditerlibat dalam kemalangan yang agak dahsyat.

Kalau di’lihatkan kepada sekeping gambar yang tersebar luas di Twitter ketika itu, memang keadaan Zed Zaidi sangat parah dan menimbulkan kerisauan di hati peminat.

Ini terbukti apabila hashtag #PrayForZedZaidi menjadi trending topic di Twitter dalam masa kurang sejam sebelum berita sebenar sampai ke pengetahuan umum.

Beberapa pihak yang rapat dengan Zed Zaidi mengesahkan kemalangan yang di’dakwa terjadi itu hanyalah sebahagian daripada babak lakonan untuk sebuah drama.

Jadi, kami rasa tiada apa yang perlu di’risaukan buat masa ini kerana apa yang terjadi kepada Zed Zaidi awal pagi tadi merupakan satu salah faham. Ada sisi yang bagus sebenarnya dan ini tanda peminat masih sayangkan Zed Zaidi. Tidak begitu?"0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM