Live TV Warta Rakyat

17 June 2012

@shukri_rembau yang tak popular cuba cari publisiti.Nah aku bagi cc @PDRMsia @KesultananJohor @HRHJohor2 @tv3malaysia @hishammudinH2O

Mungkin kerana cemburu dengan populariti sahabat baiknya Haziq Abd Aziz yang popular setelah menghina Sultan Johor,seorang lagi watak sampingan dalam gerakan mahasewel kebangsaan bertindak setaraf otaknya yang tak berapa betul dengan turut menghina Sultan Johor.Mungkin kerana ketandusan idea bagaimana hendak mempopularkan diri,tindakan sama diambil.Malangnya agak kasihan dengan mahasewel ini apabila tidak ramai yang layan kerana sudah masak dengan teknik teknik hodoh golongan mahsewel yang cuba menarik perhatian masyarakat.

Kepada yang mengenali insan sedih ini,mungkin anda boleh cadangkan cara lain untuk mmpopularkan diri.Kami semua tahu anda tidak sepopular Adam Adli,Shukri Razab,Safwan Anang,Syahid Zaini dan Khalid Ismath Syiah.Jadi bolehlah anda membeli cermin yang sedikit besar agar anda dapat melihat kekuranganpada diri anda.Tidak cukup hensemkah?Suara tidak sedapkah?Atau anda memang ada badi keturunan yang sememangnya membantutkan anda untuk jadi popular.Cuba tanya ayah dan mak ada tak saka tu.Haha

Akhir kata brader menyeru kepada pihak berkuasa supaya dapat bermanja manja dengan insan sedih ini.Mungkin polis boleh tanya secara berdepan budak ini.Kalau dia boleh cakap sepertimana lantangnya dia dalam twitter,brader boleh terkejut besar.Jangan jadi macam Khalid Ismath Syiah yang menikus sewaktu polis menyoal siasat sudah.Yang malu diri sendiri nanti dan ramai yang kat luar bersedia untuk mengelakkan anda.

Kah kah kah

P/S : Dah cukup publisiti belum? aku bagi lagi nanti #LULZ

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

  1. Dia ni nak famous gak le tuu.. nanti bila da kena baru tercengang... brader2 TMJ tu rilek2 je... sekali buat keje baru tau... mengong punya budak..

    ReplyDelete
  2. Yarabbi, biadabnya.. Tentu jenis fanatik PR ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM