Live TV Warta Rakyat

11 June 2012

Post ini untuk wanita!

Memandangkan kaum Adam yang brader rasa majoritinya pergi menonton perlawanan Euro,brader ade satu cerita yang menarik untuk dikongsikan kepada gadis-gadis yang menunggu boipren mereka balik daripada tengok bola.Cuba bayangkan kalau dunia ini semua manusia tanpa kening.Jom tengok gambar kat bawah.Hehe


Lawak jugak dowh.Haha.Brader memang tak minat sangat bola ni.So mane-mane makwe yang rasa brader ni lelaki pilihan mereka sebab tak tengok bola,boleh email brader details,gambar ukuran pasport sume.kah kah kah!

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM