Live TV Warta Rakyat

20 May 2012

Gila! VC UiTM,@datosahol penjual ikan???Wajib tengok ni @NajibRazak @JelajahDestini #JDAB2012

Semalam brader digemparkan oleh satu cerita.Ini cerita dekat Kuala Kedah pada 18/5/2012.Apakah yang sedang berlaku?Adakah benar berita yang brader dengar ni?Dato Sahol jual ikan?Kalau benar dimana?Jom tengok!

Adakah ini lokasi dimana Dato Sahol ikan?Kenapa jauh sangat daripada Shah Alam??

Mai kita terjah tengok Dato Sahol jual ikan ape!Kah Kah Kah!


Eh!Bukan jual ikan ke?Kalau tak jual ikan.buat ape kat pasar tu?


Ok.Brader dah faham.Rupanya Dato Sahol meredah pasar ikan bagi mendapatkan pelajar-pelajar yang tidak berkemampuan bagi memasuki UiTM.Nampaknya berita yang brader dengar ni tak betul!Selamat brader check dulu!Hehe.Steady la Dato,sanggup meredah hutan belantara demi anak bangsa.Eh silap.Pasar ikan.Hehe.Kali ini,Dato Sahol bersama Pegawai Khas kepada YAB Perdana Menteri,Dato Lat Shariman.


Dato Sahol menanyakan sesuatu kepada pelajar


ANTARA INDIVIDU YANG BERJAYA DITERIMA MASUK UITM

-Nur Enani Bt Kamarudin
-berjaya melanjutkan pengajian di UiTM Arau 
 -Diploma Agroteknologi.
-Pencapaian 9 kredit (3A)



-Azreyn Binti Zamri bersama ibu
- Berjaya melanjutkan pengajian di UiTM Merbok
-Pra Diploma Pengurusan Teknologi Pejabat. 


Mereka merupakan antara pelajar yang berjaya yang sempat brader ceritakan serba sedikit disini.Tahniah!Tahniah!Tahniah!Belajar rajin-rajin macam brader ok?Hehe.Selepas itu konvoi bergerak ke Perlis.Di Perlis,orang no 1 dalam kerajaan negeri menyertai program ni.Jom klik sini.

Nak pesan follow twitter @JelajahDestini dan blog jelajah-anak-bangsa.blogspot.com bagi mengetahui lebih lanjut lagi setiap aktviti di lokasi yang berlainan.

P/S : Dengar cerita orang no 1 kerajaan negeri Pelis serang jelajah disana.Ape lagi,jom kita tengok!


0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM