Live TV Warta Rakyat

3 April 2012

Cubaan Adam Adli untuk mendapat "political mileage" gagal!

Sorry to say lah der,ko gagal mendapat political mileage dalam isu  flat Kerinchi ni.Bukan semua tempat kau boleh tunjuk hero lah der.Cuba kasi tengok sikit penduduk mane yang meraikan kedatangan ko sebagai hero?Adam Adli kene maki ok?Pesal pulak "hero" kita ni boleh kena maki ni?Dia hero kot!Jom saksikan video ni


Ok.Kalau penduduk kat sini pun tak alu-alukan kedatangan ko,apa jadah lagi ko buat kat sini?Tunggu media ke?Media tangkap gambar ko,amik video ko?Then jadi hero?Aku boleh terima lagi kalau ko just duduk kat situ dan tengok.Ni tak.sebok nak naik.Dah kene maki ko salahkan orang.Salahkan UMNO segala.Ntah-ntah ko pun baru tau cerita pasal flat Kerinchi ni malam tadi,pastu pagi tadi ko pegi buat kecoh.It's bangang ok?

Modus operandi macam biasa.Brader dah masak dah

1.Iklankan di Facebook 2 3 hari sebelum pegi buat kecoh

2.Bila di tempat kejadian,buat provokasi.Macam  la tempat ni tempat dia

3.Bila orang dah marah,kene lah sedas dua

4.Media amik gambar,video

5.Lapor polis

6.Kompem keluar kat media-media pembangkang MAHASISWA DIPUKUL (sengaja guna nama MAHASISWA supaya nak menunjukkan yang mahasiswa ni golongan yang tak boleh disentuh)

7.Wajib salahkan UMNO.Kalau tak salahkan UMNO tak masuk syurga nanti.LOL!

8.Lakonan tamat.Berjaya jadi hero

Haha.Best kan jalan cerita dia?Sama je kat mane-mane..So lepas ni kena tukar jalan cerita sikit lah ok?

Jom kita dengar cerita lebih  gempak dan padu lagi meh tengok  blog aboudiabydoo (Klik jangan tak klik!)

P/S : Gagal mendapat political mileage kali ini !Its a failed.It's a failed (Tiru gaya Adnan Sempit 2)


1 comments:

  1. SAYA SUDAH FOLLOW BLOG ANDA, SILA FOLLOW BLOG SAYA YE....THANKZ

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM