Live TV Warta Rakyat

13 March 2012

I'm sorry Aman Kampus UTHM,anda GAGAL MENUNJUKKAN BAHAWA.....



Gagal!Gagal!Gagal!Gagal menunjukkan bahawasanya.....Sebelum brader ulas lebih lanjut lagi,jom kita terjah apa aktiviti-aktiviiti yang diadakan oleh mahasiswa Aman Kampus UTHM yang berlaku semalam.Program ini berlangsung daripada 11-17 Mac 2012.Antara kelab yang terlibat ialah :

1) Kelab sahabat 1Malaysia
2) Kelab Penyayang
3) Kelab Sukarelawan
4) Persatuan Pelajar Awam
5) Persatuan Pelajar Mekanikal

Sekitar Majlis Perasmian

(Pasukan Aman Kampus Nasional diberikan penghargaan untuk duduk di kerusi VIP)

(MC majlis)

(ucapan oleh YDP MPP UTHM,saudara Hafiz Ariffin)

(Prof Ir.Dr Amir Hashim b. Mohd Kassim,Pen. Naib Canselor HEPA)

(simbolik perasmian)


(bergambo la pulak!Hehe)

(Tentatif sepanjang program Aman Kampus UTHM)

(Aman Kampus Nasional +UTHM get ready mau langgar kampung-kampung)

So peserta-peserta Aman Kampus UTHM dibahagikan kepada 5 kumpulan yang ditempatkan di 5 buah kampung untuk program Mahasiswa Bersama Masyarakat.Maka brader and the gang ditempatkan di kawasan Kg Parit Baru

(Taraa da sampai!)

(inilah barisan kita)

(adik ni sampai melopong tengok smart sangat baju Aman Kampus!keh keh keh)

(brader pikir bro ni excited sebab die ingat ni mesin tangkap hantu la-Ghostbuster)

(ok,ni tanam pokok)

(tudia abg yus kita)

(feewitt!)


(adik pun nak tulunnnn ler kak!)


(uish,ni betulkan wayar telefon ke lampu jalan)

(Salah satu kumpulan yang menyertai Aman Kampus UTHM)

(Sesi mengecat jambatan)

(sempat lagi sambut besday.Happy besday Afiq Kelab Che Det)



(kamon lah,takkan kami nk diam je kot.Hahhaa)

(Sesi taklimat sebelum program Sukan Rakyat)

(Ceper 1Malaysia.Hehe..)


(Permainan galah panjang)

(sesi penyampaian hadiah)


Ni belum habis lg.nk tengok habis di blog brader hensem Harapan Esok

Ok..Kepada Aman Kampus UTHM,ANDA GAGAL MENUNJUKKAN BAHAWA anda kaki demo,kaki pecah pintu,kaki menyusahkan orang.Sebaliknya anda berjaya membuktikan bahawa anda mahasiswa yang prihatin,dekat dengan masyarakat,intelek serta rasional.Semoga berjaya meneruskan baki program Aman Kampus UTHM..amin..

P/S : Kepada budak2 pembangkang yang tertipu dengan tajuk post ni,gua peduli apa ok?brader dan blogger Harapan Esok dalam proses membuat video khas utk Aman Kampus UTHM..hehe..nantikan!

(SMM,PRO-M)

1 comments:

  1. suka lar...
    sbb saya pun join aman kampus uthm..
    under zone 3....

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM