Live TV Warta Rakyat

21 March 2012

Dialog pemimpin manja

Bloggers Double Y telah mendedahkan bagaimana seorang pemimpin 'tersohor' negara menemubual seorang lelaki yang ingin bekerja dengannya.Jom kita lihat :

Seorang lelaki yang cuba mendapatkan kerja ditemubual melalui emel dan panggilan telefon oleh Anwar Ibrahim, apa yang melucukan adalah ayat-ayat 'manja' Bang Nuar kepada lelaki tersebut yang mana jika dibaca sekali imbas seolah-olah Anwar Ibrahim cuba 'mengurat' lelaki tersebut.
Lihat perbualan Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki yang ingin bekerja dengannya :"Baru tiba di rumah. Sekejap lagi ke pejabat mesyuarat ***** serius nak kerja?..."

"Lol... Berani ke kerja dengan saya? Macam-macam dengar Ha...Ha"

"Nak follow sampai ke mana?"
Selepas itu Anwar Ibrahim menghantar emel untuk mendapatkan maklumat lelaki tersebut :KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN

Dalam emel yang ke-2 Anwar Ibrahim sempat berpesan supaya emel yang dihantar oleh beliau dianggap sebagai perkara peribadi untuk mengelak salah faham. Dalam masa yang sama Anwar Ibrahim sempat bergurau menyatakan lelaki tersebut kelihatan KACAK.KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN

KLIK IMEJ UNTUK BESARKAN

P/S : Fuhh..Berpeluh muka brader tengok dialog ni...!

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM