Live TV Warta Rakyat

2 February 2012

HOT : PENA MINANG SUDAH MARAH??

Hot!!Nampaknya brader Pena Minang ni marah bebenor dengan geng-geng Anwarinas KAMPUS nih

Lihat statement terbaru Pena Minang


Adoi!!Tekena sedas kat muka individu-individu yang disebutkan!

Betul jugak apa yang Pena Minang cakap

Jap refresh balik

Time kes Ostaz Azizan pasal KUIN 5 dan AUKU

Geng-geng ni yang terpekik terlolong hantam Ostaz Azizan

Time kene kat ANUwar

Senyap!!

Kah Kah Kah

Tapi ade jugak yang Assobiyah tak tentu pasal!


Amboih!!

Mengapi-api sesama Islam??

Baik punya kornar la bila kene kat budak-budak dia

Weh br0,boleh refer balik tak sejarah budak-budak ni?

Geng-geng Safwan Anang ni jugak la yang kuat mintak pendirian orang lain kalau ade satu-satu isu yang dilihat menyebelahi pihak mereka!

Jap-jap!!

Safwan Anang,kau da pulang kerusi roda atuk Syukri lom??

Baik pulang cepat,sebelum atuk Syukri hempuk muka kau.Masuk berita lagi kang!

Kah Kah Kah

Eh,nampaknya ade something wrong la cara budak-budak ni di tarbiyah masa kat Nilam Puri

Agaknya masa Tamrin,ANUwar yang datang kot!

Kah Kah Kah

P/S : Mungkin skang ni cuti semester,tu yang 'statement' pun cuti.Kah Kah Kah

Jom layan blog Pena Minang kt sini

0 comments:

Post a Comment

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM