Live TV Warta Rakyat

6 February 2012

Baru sehari dilancarkan,#AmanKampus telah diserang.Cis!

Brader panas hati betul la tengok budak-budak sebelah sana kaki provoke.Baru sehari kot!Xpe..Lu orang ingat lu orang da terer sangat ke?Jom main game dgn brader.Dalam post sebelum ni,brader ada mendedahkan info yang brader dan bloggers Harapan rakyat dapat.Puak-puak sebelah sana menghantar spy untuk masuk ke dalam program Aman Kampus ni dan merakam segala aktiviti dan perbincangan yang diadakan.Barua btoi!Bukti post brader yang lepas


Woi!!Tak de keje lain ke?Menyusahkan orang je.Brader nk dengar forum ni ok?Tunggu la habis program dulu baru serang 

Program malam ni adalah Pentas Anak Muda yang menampilkan anak-anak muda yang HOT dan menggiurkan! Antaranya :

1. DS Farhan Mukhlis (YDP GPMS UPSI)

2.Zaid Mohd Idrus (Bekas YDP MPP UKM 2008)

3.Shahar Abdullah (Presiden Aspirasi Alumni)

( DS FARHAN PALING HOT OK?DA MACAM YB DAH-YANG BERISI )

Pentas Anak Muda ini membawa suara anak muda dalam isu-isu semasa serta pengalaman mereka sebagai anak muda dalam mengharungi sejarah sebagai seorang mahasiswa dan anak muda.Cukup HOT (DS FARHAN)

OK!Enough pasal detail program.Brader nak lepaskan geram dulu pasal insiden serang menyerang ni 

Brader dah agak dah mesti akan ade golongan-golongan ini  yang akan menyusup masuk.Macam kes Perhimpunan Aman depan KPT yang berjaya brader BOGELkan siapa yang kononnya ditipu tu disini (Tahniah kepada diri sendiri)

Jom tengok post di bawah

( Macam mane lah dia boleh dapat gambar kat Kompleks Belia Kuala Pilah nih!!!! )

Ok lah.Let's see siapa pemilik akaun ni..

(Nampak sangat buat fake akaun semata-mata nak serang AMAN KAMPUS)

.................................

Budak ni memang gila.Kau nk menipu semua orang yang tak pergi lah kononnya??

Brader nyatakan disini bahawasanya : TAKTIK ANDA GAGAL!

KERANA



POM!!!Satu peluru terkena kepala penyebar cherita..

Pesan brader kepada penyebar cherita dan penghantar maklumat : Jadi pandai sikit.Provoke pun kene ade ilmu ok?Pergi buat kursus dengan pembangkang sana. Lepas tu baru datang balik provoke balik

P/S : Brader dah kenalpasti siapa orang yang hantar tu.Tunggu masa je kita dedahkan.So kalau geng-geng sebelah sana rasa takut,boleh hantar balik budak balik kampung ok?

4 comments:

  1. Assalammualaikum Bro Jai... teruskan perjuangan, blog anda akan saya linkkan di Blog Sahabat-Gunung...

    Salam perjuangan... sampaikan salam pada Sahar....

    ReplyDelete
  2. terima kasih sahabat gunung,blog anda juag saya akan link kan

    ReplyDelete
  3. POM POM POM ! 3 das aku bagi ! nampak beno gamba sebelum majlis. pastu kaedahnya, create fake account baru . alahai puak sana dah cuak lettew . dah kering idea nak serang lah tu . arghh emonya aku !

    ReplyDelete
  4. kah.kah.kah.memang noob lah budak kuda pembangkang tu.baru kena kader kan dgn anuar tu.tu yang semangat buat fake acc .

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM