Live TV Warta Rakyat

27 January 2012

BETUL KE PEMECATAN HASSAN ALI TAK BAGI KESAN NEGATIF PADA PAS?LAI LAI TENGOK

Al-Kisah ada lah bloggers Pro Pembangkang ni khabaq kt orang yang kononnya pemecatan Dr Hassan Ali  tak bagi kesan negatif pada PAS?Ok..Jom duduk tepi jalan,gelak ramai-ramai..Haha.Standard la..Bila dah takut,macam2 la ayat cover puak-puak PAS ni buat bagi menutup kelemahan yang ada.Antara hujah mereka ialah "Tinjauan juga dibuat terhadap penonton klip Youtube berkaitan dengan pengumuman Presiden PAS mengenai pemecatan Dr Hasan Ali seperti yang diterbitkan oleh TVPAS. Daripada 67,796 penonton, 273 penonton memberi maklumbalas sama ada like atau dislike yang boleh menjadi petunjuk sama ada menyokong atau tidak. 80 peratus daripada 273 penonton yang memberi maklumbalas itu, menyatakan ‘like’ yang boleh digambarkan sebagai positif terhadap pemecatan.


Melihat kepada penilaian terhadap respon pembaca-pembaca dan penonton-penonton media baru, kesan positif hasil daripada pemecatan Dr Hasan Ali adalah lebih dominan, sumber The Malaysian Insider."-Sila rujuk sini

Brader Jai : Hebat benar kajian Pusat Penyelidikan PAS depends on youtube like or dislike.Ni brader nk tell u ollz yang puak-puak pembangkang ni sememangnya ada geng cybertroops sendiri yang keje depa like or dislike video kt U tube.Kalau video menyebelahi mereka,mereka pakat ramai-ramai like.Kalau tak menyebelahi mereka akan pakat ramai-ramai dislike.Alahai.Ni taktik murahan utk buat kajian lah abg-abg PAS sekalian.kalau sorang ade 5 6 account email,dah 5 6 dislike dah..Cuba bayangkan kalau 100 orang tu keje dorang asik like atau dislike agak2 cmne?Haha.Apasal Pusat Penyelidikan PAS ni tak melihat angka 67,790 viewers ni sebagai satu angka yang membimbangkan kerana jumlah itu adalah jumlah yang ambil tahu mengenai isu pemecatan ni?Ok lah..Dorang kata tak bagi  effect kan?Let see gambar dibawah

Ni ape kes yobb??takut ka??

OK la.Berdasarkan gambar di atas kita memang akui bahawa Pakatan Rakyat memang tak gentar langsung kekuatan Hassan Ali

Setakat apa yang brader perhati,memang ramai BERLUMBA-LUMBA MASUK PAS selepas kes pemecatan ni.Nah bukti


Woi!!Sorry..bukan masuk PAS..tapi keluar PAS..silap lak.HAHAHAHA

Tambah biaDAP lagi,kenyataan Azmin Ali terbaru..

Hek Elleh..Setakat Azmin ni,kecik anak jelah

P/S : Jangan bongkak,nanti lu merangkak!

1 comments:

  1. Memang betul pemecatan Hassan ALi memberi kesan kepada ahli PAS di seluruh negara dan golongan atas pagar. Golongan atas pagar atau silence majority memberi pengaruh besar terhadap undi PAS.

    Jika PAS masih mendabik dada dengan rasa bongkak, tunggulah ketikanya apabila gendang PRU dipalu.

    Saf pimpinan PAS mendapat isyarat yang salah. Ini pernah berlaku kepada BN dalam PRU 2008.

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM