Live TV Warta Rakyat

9 January 2012

#901 : NAJIB-CEPAT-MATI!!

Muahahahaha

Ni bukan Brader yang cakap

Tapi ade sorang untie ni

Mintak Najib cepat mati

Agak-agak la kan,untie ni amik tak BR1M??

Ke ade tak dia membeli belah di KR1M??

Atau mencuba MR1M???

Hehe

Meh saksikan

video

Hamboi...Lancang nye mulut orang-orang PR ni

Auntie...

Meh....

Kita tengok IC Auntie ye

Tengok Auntie ade sakit ke tak

Ntah-ntah Auntie yang "Jalan" dulu..

Hihihihi

biaDAP tul

4 comments:

  1. mana button like brader jai, senang sikit nak like and sebar kat fb =)

    ReplyDelete
  2. ade button share tu kt tepi..dgn tweet :)

    ReplyDelete
  3. tertinggal satu lagi..baucer rm 200 utk anak2 dia..

    ReplyDelete

Penulis tidak akan bertanggungjawab keatas komen yang menyalahi undang-undang.Ada komen,anda tanggung!Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah menghubungi penulis di braderjai@gmail.com

RANDOM